Update till förra inlägget!

Skulle tacka Janne också för att han är så snäll och hjälper mig massor med golvet i mitt rum!

Tack.

Vill bara säga tack till alla som hjälpte till med flytten, det hade blivit svårt att klara det själva. Det känns lite konstigt att jag ska tacka för det var ju egentligen inte MIG ni hjälpte, men jag vill ändå göra det för jag är ju tacksam. Och då ska man väl tacka, eller hur? Ett extra tack till dig Christine för att du är bäst! Och för att du kan fixa allt fast det är jobbigt just nu. (Du har så rätt Marie-Louise.) Hur som helst - TACK. ♥

Bland flyttkartonger och ångande pizza, med doften av nymålat stickande i näsan.

Nu är allt klart. Nu kommer jag aldrig mer bo i min älskade lägenhet. Det känns tråkigt. Det är såklart en jättefin lägenhet som vi flyttar till men ändå känns det tråkigt. Jag menar, den var ju perfekt. Den förra var ju perfekt! Men det blir säkert bra. Allt blir nog bra, tillslut.

Igår kom tre fina tjejer hit till Karlstad enda från Skara, nämligen Charlotte, Tindra och Essi. De skulle hjälpa till med att fixa inför flytten. (Se; Charlotte skulle måla väggar och Tindra och Essi skulle shoppa.)
Här är Charlotte och Essi.
Här är Tindra.
Och Essi igen.
Gårdagen bestod mest av:
Målande av väggar (hehe, det gjorde dock inte jag så mycket. INTE ALLS.)
Pizzafest!
Att hålla Essi sällskap när hon målade naglarna.
Godisätande.
Och lek med skuggor.
Haha, jag passade också på att ta fram min barnsliga sida och dansade loss med Essi.
Här är mitt extremt fina golv (HOST!). Det är svårt att förstå att det gömmer sig ett riktigt fint trägolv under de två fula plastmattorna.
Var bara tvungen att ta med den här bilden. Frida upptäcker att man kan frysa ner kaniner och renar i vår nya frys! Ja, det var nog det. Hände inte så mycket mer den dagen. Idag har bara en enda sak stått på schemat: FLYTT.
Nej, nu ska jag äta och sedan plugga spanska och kolla på Vampire Diaries. Ha en bra söndag och en riktigt trevlig måndag! ( som om någon NÅGONSIN har haft en en trevlig måndag).
Vi hörs! Puss och kram!

These shoes are made for walking.

Det här är alltså vad jag fick för något fint i tisdags.
Ett par vinröda, grova kängor. Precis vad jag ville ha! Har tyvärr ingen bättre bild på dem, så ni får nöja er med den här. Skulle egentligen blivit ett par Dr Martens, men de här satt bättre på foten och var dessutom billigare. Hur som helst så är jag nöjd och glad, vad tycker ni?

Scusa mi dispiace.

Förlåt, förlåt, förlåt! Ahhhh! Jag  måste vara den sämsta i världshistorien på att uppdatera bloggen. Jag säger det igen. Förlåt, perdón, jeg beklager , scusa mi dispiace, lo siento and I am soooo sorry. Jag hoppas att ni kan förlåta mig. Jag har egentligen inte gjort något särskilt så jag kan inte skylla på att jag inte har haft tid. Eller jo, det kan jag nog. Jag har faktiskt pluggat mycket, vi har spanska prov imorgon så tiden gick åt till det. Annars har jag inte gjort så mycket som sagt, jag jobbade på teatern igår, inte så smart gjort eftersom jag är förkyld. Såpass förkyld att jag behövde stanna hemma från skolan idag. Jag har sådan huvudvärk! Det känns som om jag har en tickande atombomb i huvudet som kommer sprängas när som helst.Vi får se om jag går till skolan imorgon, jag vet inte. Nej, slut på klagandet. I tisdags var jag på stan med mamma och Frida en stund, jag fick med mig något riktigt fint hem, men vad det är får ni se senare. Igår såg jag också min älskling på stan: parfymen som jag önskar mig i julklapp!
Ä L S K A R  D E N ! ! !
Nu ska jag knarka panodil och nässpray och kolla på Vampire Diaries. Bästa botemedlet ever!
Hejdå på ett tag!

Let's move.

Hejsan! Som jag har nämt tidigare så flyttar vi ju snart, och nu har jag börjat packa ihop alla mina saker. Just nu är ser mitt rum ut lite så här.
Hehe, ganska stökigt alltså.
Idag har jag börjat plocka av skrivbordet och rensat ut mina kläder. Kläderna tog upp en hel flyttkartong...
Nu är min garderob helt tom. Idag köpte jag mig en liten sak till rummet också, eller den är inte så liten egentligen, men här är den i alla fall.
Den här superfina fåtöljen hittade jag på Åhléns för en tusenlapp.
Åh, jag älskar den! En klassisk modell i svart sammet med lite twist! Helt perfekt för mig alltså.
Nej, nu ska jag kolla på misfits. Ha det bra! Godnatt!

Let me sparkle!

Hejhej! Jag har inte skrivit på jättelänge, jag vet. Förlåt, förlåt! Men jag kan berätta lite kort om vad som hänt de senaste dagarna. I onsdags och i torsdags jobbade jag på teatern efter skolan, igår var jag hemma hos fina Hanna och hade det mysigt med henne, Mathilda och Wilma, och idag har jag varit där på förmiddagen och sedan jag kom hem har jag inte gjort något särskilt. Det är ungefär vad jag har haft för mig. Och just det! Ikväll ska vi på Cabaret, det ska bli jättekul och jag tror att den är super, speciellt sången och dansen. I torsdags innan jag var på teatern så kikade jag in på Monki för att kolla om det jag väntat på hade kommit in, och det hade det! Vill ni veta vad det är? Glitterstrumbyxor! Ja, ni läste rätt, jag har köpt mig ett par glittriga strumpbyxor och de är så himla, himla fina!
Vad tycker ni? Visst är de glittriga och alldeles underbara? De tycker i alla fall jag!
Men nu måste jag börja göra mig iordning för att gå på Cabaret, ha det bra! Puss och hej!


Chocolate noir

Hej alla männinskor! Idag tog jag ju mig en tur på stan efter skolan, men de hade inte fått in det jag ville ha på Monki. Det var väldigt synd tycker jag, men så fort det kommer till butiken ska jag rusa dit och köpa det! Det blev lite annat på stan istället, nämligen det här.
Ett par tjocka svarta strumpbyxor och ett par likadana mörkgröna från BikBok. Och toning också. Jag har fått väääääärldens utväxt, så det var dags att göra något åt det. Jag har haft toningen många gånger förut och den har alltid funkat bra. Den heter "Chocolate noir" och det är meningen att den ska bli mörkt gyllenbrun, men på mig blir den väldigt mörk, nästan svart, vilket passar mig utmärkt!
Här är jag. Helt osminkad, med toningen i håret och iklädd min gamla kör t-shirt. Om någon någonsin undrat hur jag ser ut i backslick så fick ni se det nu i alla fall.
Resultatet blev så här!
Vad tycker ni? Jag tycker hur som helst att det känns skönt att bli av med utväxten. Jag tror också att man ser skillnaden mer när det torkat helt, så då blir det nog bättre.
Idag har jag bestämt mig för att sova tidigt och kosta på mig en lite lyxigare frukost imorgon bitti. Hur härligt låter inte detta: Morgonpigg, håret är precis som man vill ha det, man kan sitta länge och njuta av en god frukost och sedan sminka sig i lugn och ro och känna att morgonen blev helt perfekt. En sådan morgon vill jag ha, men vi får väl se vad som händer imorgon...
Sov så gott och ha det bäst!

Vintage

Just nu: Regina Spektor och Kent på högsta volym, en sovande kattunge under filten och ton av inspiration från vintageklänningar!
Åhh! Vill ha! Så fina!
Idag har jag i alla fall varit i skolan för första gången sedan lovet, det var väl okej. Fast självklart var jag trött hela dagen, så om någon tycker att jag varit konstig så ber jag om ursäkt och skyller på för lite sömn. Det tog ett tag att somna igår, för jag har ingen säng. Nu är det nämligen klart att vi flyttar den 19:e, så både min säng och min soffa är sålda. Därför sover jag på en madrass på golvet i mitt STORA rum(nu när det är så tomt förstår jag hur stort det faktiskt är!) och det var väl inte det mest bekväma i världen. Men det duger tills vi flyttar i alla fall.
Nej, nu ska jag sova, för imorgon ska jag orka med en tur på stan. Har nämligen kollat in en liten grej på Monki, så vi får väl se om jag får med mig något hem imorgon. Vi hörs! Dröm sött!

Tusentals löv, ginger ale och IKEA.

Hallå, hallå! Nu på höstlovet har jag bara slappat och varit hemma med familjen. De senaste dagarna har bestått av det här:
Morgonrocksmys.
Fotbad.
Lövkrattning.
Lyxdrink med äppeljuice och ginger ale, MUMS!!!
Mys med lilla missen.
En tur till IKEA för att köpa grejer till mitt rum.
And that's about it! På IKEA köpte vi förresten en liten gosemus till Siri, här är den.
Haha, fin va? Hon älskar den!
Imorgon börjar skolan igen, jag vill inte! Men jag har i alla fall haft ett skönt och välbehövligt lov, så jag är nöjd. Ni får ha en bra första skoldag imorgon, det ska jag! Puss och hej!

John Ericssonsgatan 38.

Hejhej! Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag orkade bara inte. Kom också på att jag ju faktiskt sa att det skulle komma ett inlägg om spakvällen hemma hos Moa. I måndags hade det redan blivit mörkt när jag satte mig i bilen för att åka till John Ericssonsgatan 38, där Moa bor. Jag var väldigt trött och mörkret hjälpte inte direkt till, så ett tag kände jag absolut inte för att lämna det varma huset, tacopajen och den lilla missen där hemma. Men det gjorde jag och det var tur, för vi hade en toppenkväll! Eller vad säger du Mathilda?

Först när vi kom dit så fick man sig ett glas med bål och lite snacks. Sedan var det dags att basta! Moa har en stor, vedeldad bastu och det var väldigt trevligt att bara sitta där och prata och ta det lugnt. Moa och Wilma hade gjort en ansiktsmask av avokado och honung som vi fick använda, den funkade faktiskt ganska bra! När vi hade bastat färdigt så skulle vi äta. Först blev det tapas, sedan pumpasoppa och sist kom efterrätten. Himmel vad god den var!
Efterrätten var citroncreme med granatäppelkärnor och karamelliserade nötter, mmmmm. Prova det, det smakar helt jättesuperdupergott!
Nora var där.
Ebba med.
Och Mathilda och Wilma också.
Och Moa såklart.
När vi hade ätit lekte vi lite lekar och hade tävlingar. En av dem var hela havet stormar, fast bara några var med.
Nora, Moa och Ebba, närmare bestämt.
En annan tävling var mums mums- tävling. Det var Nora och Wilma som skulle äta.
Wilma vann!
Fast hon verkade inte må så värst bra efteråt...
Sedan pratade vi lite och gjorde ett musikquiz, jag och Mathilda vann! Sedan var den kvällen slut.
Här är de allihopa!
Ikväll ska jag inte göra något särskilt. Kanske slappa i soffan med chips och Trocadero? Ja, det lät som en mycket bra idé. Ha det bra! Puss och kram!

I wish, I wish!

Hej allihopa! Nu var det egentligen meningen att jag skulle jobba i foajén, men jag mår inte så bra så jag stannnade hemma istället. Idag har jag varit på stan med fina Hanna! Vi har fikat (kanelbiscotti och chailatte på Espressohouse, MUMS!), gått i affärer och ätit lunch. Det blev dock inget handlat för mig eftersom att mina pengar spårlöst försvunnit, hmmmm..... jag undrar vart de tog vägen? Hehe, måste bli bättre på att ha koll på hur mycket jag handlar för. Nu sitter jag och kollar lite på Nelly, här kommer en bildbomb med mina älsklingar!

JACKOR/KAPPOR





KLÄNNINGAR







SHORTS/BYXOR/JUMPSUITS




KJOLAR





STICKAT




BLUSAR/SKJORTOR






SKOR







Nä, nu får det vara bra! Jag orkar inte lägga upp fler bilder. Hoppas att ni fick mycket inspiration och hittade något ni gillade. Många av klänningarna och skorna passar ju bättre till fest, men det förstod ni säkert.

Nu ska jag äta mat. Puss, hej och godernatt!



This is halloween!

Hejsan! Idag har jag varit hemma hela dagen och myst med den lilla missen, just nu sover hon i mitt knä. Som ni säkert vet så hade ju jag och Hanna en halloweenfest i söndags och ungefär så här såg kvällen ut.
Nästan alla var utklädda. Här är Mathilda och Ebba som läskiga clowner.
Hanna var...någon läskig figur med ärr. Inte ens hon själv visste vad hon var! Men fin var hon i alla fall.
Nanna var en docka.
Och Hanna var också en docka.
Hilda var ett gulligt troll.
Wilma var...hmm....blodig. Hon hade nog blivit påkörd tror jag.
Moa var Cruella de Vil, en rolig utklädnad tycker jag.
Här är jag och Hanna, festfixarna själva! Jag var en död brud. Jag hade ett skotthål i pannan och ett under nyckelbenet och blod över hela klänningen. Klänningen är förresten det hemliga syprojektet jag berättade om. Nu ligger den ensam och blodig i en plastpåse, stackars klänning.
I början pratade vi lite, drack grön bål och åt tops med öronvax. Haha, topsen var marshmallows på tandpetare med smält hemkola som öronvax, om någon undrar. (tog tyvärr, tyvärr inte några bilder på varken bålen eller topsen, men ni får använda er fantasi)
Sedan var det dags att äta, mamma och Tomas var serveringspersonal. Först kom förrätten, Spysoppa Surprise.
Sedan kom mamma ut med en bunke med något obehagligt i, nämligen huvudrätten. Vi skulle kunna kalla den "köttfärssås och spagetti direkt från köttkvarnen" eller något liknande.
För de som ville titta närmare.
Som ni ser på Hannas min så tyckte hon att det skulle bli väldigt gott med mat.
Mamma in action.
Tomas in action.
När vi hade ätit färdigt kom Maggan också. Hon fick sig lite soppa och sedan var det dags för efterrätten.
Det blev hjärnsubstans.
Mumsigt tyckte Moa.
Ebba med.
Och Mathilda verkade inte heller tycka att det var så dumt.
Sedan skulle vi på spökvandring, Ebba och Wilma var väldigt taggade.
När vi kom tillbaka från spökvandringen så fikade vi på mina och Hannas ögonbakelser som vi slitit med hela förmiddagen. De är gjorda av citronmuffins med citronsmörkräm inuti. De är täckta med grädde och själva ögonvitan och irisen är gjorda av sockerpasta. Vi åt också en mumsig cheesecake som Wilma hade med sig.
Hanna tyckte att det smakade mycket bra.
När alla var mätta och glada skulle vi se på film. Det blev "Bröderna Grimm". Till filmen fick man trycka i sig ännu mer gottigheter.
Här är Maggan och Hanna.
Ebba, Mathilda och Hilda.
Och Moa och Nanna.
Det var alla bilder jag orkade lägga upp, men hade mest konstiga närbilder när Wilma skrattar ändå. Igår var jag ju på spakväll hos Moa, bilder kommer nog imorgon om jag hinner. Då ska jag nog gå på stan med Hannibananni och sedan jobba på teatern. Men nu ska jag fortsätta gosa med Siri/Spöket/Gris/Gulle-Tussan/Fisi.
Ha det bra!

RSS 2.0