Down in Paris they walk fast. That is, unless they're walking slow.


Hejsan! Nu är jag trött och slappar i väntan på pizza efter en mycket bra kväll och natt med fina vänner. Här kommer en liten lista snodd av bästa Elsa Billgren!
 
 
Jag längtar efter: Hösten, konstigt nog. Jag tycker att det är så himla mysigt att få gå omkring i tjocka tröjor och raggsockar och dricka massa massa te.
 
Jag är ledsen över: Ingenting särskilt faktiskt, allt är bra.
 
 
Jag äter helst: Just nu tycker jag bäst om rostade solroskärnor, yoghurt med banan, blåbär och linfrö, körsbärskräm och mörk choklad.
 
 
 
Jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning: Hmmm, framtiden kanske...
 
Det finaste jag vet är: Familj och vänner, gamla klänningar, mina katter, Stig Lindbergs porslin, Doctor Martens, pioner, te och stringhyllor.
 
 
Jag läser: Massvis med fina bloggar och annat trevligt.
 
 
 
Jag är galet stressad över: När skolan börjar igen kommer stressen säkert, men nu på lovet är allt frid och fröjd.
 
 
Jag lyssnar helst på: Just nu blir det mest Belle & Sebastian och Regina Spektors senaste platta.
 
 
Jag drömmer om: Att resa jorden runt och att få det perfekta livet som jag alltid velat ha.
 
Jag blir nostalgisk av: Att sjunga Krakel Spektakel-sånger i bilen på väg till kusten med min fina kusin.
 
 
Ha det bra, det ska jag! 
 
 

Båtdagen.

Hej! Nu tänkte jag att ni ska få se vad jag hade för mig i onsdags, då åkte nämligen jag, Hanna, Mathilda och Heloise ut på Vänern med Heloises lilla båt. 
 
 
 
 
När jag kom till Mathildas stuga så plockade vi hallon och packade ihop en korg med mat, saft och kakor som skulle med på utflykten.
 
 
 
 
Medan vi väntade på att Hanna skulle komma så träffade vi Mathildas katt och åkte lite longboard. Jag var dock en feg liten skit och satt på den istället. Men det var kul ändå!
 
 
 
När Hanna kom gick vi hem till Heloise. Där träffade vi en riddare och jag och Mathilda fick dö lite.
 
 
Sedan bar det av!
 
 
 
 
Första stoppet blev på en ö där vi satte oss och åt lite.
 
 
 
Och sedan gav vi oss av igen. 
 
 
Denna gången till ett ställe där vi var tvungna att klättra lite för att komma till vårt mål som var....
 
 
det här! Jag tror att det hette Glofsa, men jag är inte säker.
 
 
 
 
Där kunde man svinga sig ut i vattnet, wiiihooo!
 
 
 
 
När vi hade släppt av Hanna i Skattkärr så brummade vi hemåt igen och det var slutet på den båtdagen. En mycket bra dag om du frågar mig. Ha det fint, puss!
 
 
 

Nu ska här kånkas!

 
 

Alla goda ting är tre.

Tre saker jag vill ha just nu:
 
 
En vinröd Kånken (som troligtvis blir min idag, hihi!)
 
 
Svart hatt från Monki.
 
 
 
Kjol från H&M i någon av dessa färgerna, eller helst båda två. Det fick bli ett sånt här inlägg just nu eftersom jag glömde min kamerasladd hos mamma. Ha en fin fredag, puss!
 
 
 
 
 
 

Körsbärsrött.

 
 
 
 
 
 
 
Det har kommit goda, röda körsbär i trädgården och jag har köpt en fin klänning i samma färg som körsbären. Jag hittade klänningen i vääärldens mysigaste vintagebutik på Herrhagen med gammal musik, fina sammetsoffor, resväskor staplade på hög och massvis med kläder förstås. Dock behöver den sys in och upp lite, men ändå åhhh. Körsbärsrött måste vara den absolut bästa färgen någonsin. Puss! 
 
 
 
 

En vecka på Stale.

Hej! Förlåt att jag inte skrev om min vecka på kusten igår, men det blev lite hastigt bestämt att jag och Hanna skulle sova i Mathildas stuga i Rud. Jaja, så kan det ju bli när det är sommarlov! Men nu kommer hur som helst bilder från en vecka på Stale.
 
 
 
Jag och Hanna tjatade till oss att få det allra finaste rummet i vitt tema med dubbelsäng och allt! Där sov vi gott.
 
 
Det blev en hel del grillning.
 
 
 
Första kvällen tog vi en kvällspromenad till vattnet, det var mysigt.
 
 
Det blev många utflykter. En till höga berg vid havet där det blåste massor.
 
 
 
 
 
 
Ett par till Lysekil där vi bland annat åt glass, var på Havets Hus och gick i affärer.
 
 
 
Och en till Smögen där vi gick runt och tittade på alla båtar och människor och åt väldigt goda hamburgare.
 
 
En dag när det regnade åkte vi till Göteborg och shoppade, hihi.
 
 
En annan lagade jag och Hanna mat och efterrättstapas.
 
 
 
 
 
Annars tog vi kvällspromenader och hälsade på ett gulligt föl och fotade lite.
 
 
Eller solade och läste.
 
 
När det regnade fanns det inte särskilt mycket att göra.
 
 
 
Men det var mysigt ändå för man fick sätta på sig tjockstrumpor och spela spel och läsa ännu lite mer. För att sammanfatta allt så hade jag en väldigt  bra vecka på Stale, även om vädret inte var perfekt.Om det blir lite dålig uppdatering så beror det helt enkelt på att det är lov.  Hoppas att ni har det bra och njuter av lovet ni med, puss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om man springer snabbt genom alla rum så är den här lägenheten förvillande lik ett blåmärke.

Hej, nu är jag tillbaka! Jag har haft en fin vecka på kusten med mycket regn och många mysiga utflykter, men mer om det senare. Idag kom något väldigt spännande upp på min vägg...
 
 
 
 
Nämligen min stringhylla!!! Visst blev det bra? Hur som helst, imorgon får ni se vad jag hade för mig på kusten, ha det fint. Puss!

PIP: Lördagen.

Godmorgon! Igår somnade jag runt 3, och imorse var jag tvungen att gå upp klockan 9 eftersom vi ska till kusten. Jag är vääääldigt trött, men jag får väl försöka sova i bilen antar jag. igår var det ju i alla fall sista dagen på PIP och jag önskar att det bara kunde fortsätta hela sommaren!
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag gör ingen topp tre-lista från gårdagen för allt var så himla bra och jag skulle aldrig kunna bestämma mig. Men bäst var ju i alla fall Winnerbäck. Precis när han började sjunga Jag har väntat på ett regn så började duggregnet falla och det var så fint på sista låten när såpbubblor och ballonger studsade runt i luften. Eftersom jag drar till kusten i en vecka, så blir det inga inlägg förrän tidigast på söndag. Ha det bra nu hörni så hörs vi om en vecka, puss!

PIP: Fredagen.

Hejhej! Igår var det fredagen den 6 juli, alltså en helt uuuunderbar dag. Nämligen dagen då jag såg Kent live för första gången! Igår var också dagen då det riktiga festivalvädret kom, lagom till att Melissa Horn skulle börja spela. 
 
 
 
 
(ledsen för suddig bild, men han ville aldrig vara stilla)
 
 
 
 
 
 
Topp tre:
 
1. KENT SÅKLART! De var så himla bäst och fina och hade med sig konfettiregn och vanligt regn och kicken av att stå där fram ( jag hade typ bara två personer framför mig, aaaahh) och hoppa och sjunga med i låtarna och skrika sig hes var det bästa någonsin! Jag skulle kunna prata om hur bra de var huuuur länge som helst, men om jag skulle beskriva det med ett ord skulle det vara MAGISKT.
 
2. På delad andraplats kommer nog Melissa Horn och Kapten Röd. Melissa var så himla fin och personlig och sjöng vackert i regnet, men till Kapten Röd hoppade man sig svettig och det är ju inte så illa. De får andraplatsen båda två, men av helt olika anledningar.
 
3. KAU som hade fina gula regnkappor som man fick ta när det regnade som mest.
 
Nu sitter jag och äter kakor och inväntar sista PIP-dagen som kommer bli superbra med Den Svenska Björnstammen, Markus Krunegård, Deportees, Timbuktu och självklart Lars Winnerbäck! Ha det fint i regnet, puss!
 
 
 

PIP: Torsdagen.

Hejsan! Igår var det andra PIP-dagen och det var som förväntat superhärligt!
 
 
 
På förmiddagen var vi på P3 sommarsession med Panetoz och Alina Devecerski, det var helt okej men inte det bästa den dagen. 
 
 
 
 
 
 
Kvällen började lugnt med Ane Brun och avslutades med bravur med Thåström. Topp tre ser ut ungrfär såhär:
 
1. Thåström kommer nog på första plats om man syftar mer på upplevelsen.
2. Ane Brun däremot har ju så otroligt vackra låtar, men var inte jätterolig att se live. 
3. The Soundtrack Of Our Lives tar en tredjeplats med sin ljusshow och bra låtar.
 
 
 
Om cirka sju timmar och en kvart kommer jag att se Kent live och jag är så sjukt taggad och åhhhhhh det går inte att beskriva!!!!! Puss!
 

PIP: Onsdagen.

Godmorgon! Idag är jag uppe tidigt och är redan taggad till tusen. Igår på PIP var det jättebra och fint och det blir nog bara bättre för varje dag som går. Idag är det torsdag och dags för dag 2, wiiiieeee!
 
 
 
 
 
 
 
 
Topp tre från igår ser nog ut ungefär såhär enligt mig:
 
1. Att dansa irlänsk dans till Flogging Molly
2. Jakob Hellman
3. Gratis loka och mini - coca cola
 
Ha det fint, puss!
 
 

Idag smäller det!

 
Förlåt så hemskt mycket för min sämsta uppdatering, men det är ju sommar och jag orkar inte riktigt blogga. Hade för länge sedan tänkt visa bilder från midsommar men det blir aldrig av. Hur som helst så ska jag försöka bli lite bättre på det nu. Idag börjar Putte I Parken. Nu köööör vi!

RSS 2.0