En liten paus.

Hej! Jag är ledsen att jag inte har bloggat på ett tag, men jag har bestämt mig för att ta en liten kort bloggpaus. Jag tänkte mest berätta att det inte blir några inlägg förrän tidigast på tisdag. Nu vet ni i alla fall, ha det fint så länge!

About golden years.

Hejhej! idag klär jag mig i ny blommig topp från Monki, shorts från samma ställe och kofta från H&M. Jag pluggar spanska och läser hungerspelen, en rätt fin eftermiddag ändå. Puss!

Körsbär, pasteller och sockervadd.

Hejsan! Jag tänkte att ni skulle få lite inspiration såhär på en tråkig måndag. Enjoy!
Hoppas att er måndag blev i alla fall LITE roligare nu. Puss!

Nybakad banankaka + lång dusch + ansiktsmask + havtornste = den bästa söndagskvällen! ♥

Klänningar och katter är det bästa som jag vet.

Igår kom jag till Snårstad, drack trocadero och gosade med Siri. Nu bär det av till födelsedagsbarnet Wilma i skattkärr där jag spenderar resten av dagen/kvällen. Då klär man sig ungefär så här:
Ha en bra lördag, puss!

I've got my feet among the clouds.

Ett nytt par strumpor finns nu med i min lilla, men fina, samling. Denna gången blev det mintfärgade med moln på, urgulligt enligt mig. Puss!

Wednesday Wish From Topshop

Hej! Jag har egentligen inget särskilt att blogga om, jag hade tänkt att göra en ny wishlist, men det får bara bli en önskan och det i form av en blommig bikini från Topshop!
Visst är den fin? Hihi, jag vill bara köpa den med en gång, meeen jag är tyvärr fattig så det får vänta. Annars så är jag överdrivet trött och väntar på att det ska bli helg. Puss!

Vi levde ut en kort sekund så långt från tankarna av avund, i samma tankar en gång till på vad vi gjort å vad vi vill, som om lyckan var en fjäril.

Idag dricker jag te och är glad över att jag klarade mig igenom skoldagen utan att somna och att det är vår i luften. PUNKT.

Friday Wishlist: Monki

Godkväll! Så här på en fredag passar det väl bra med en liten önskelista, och inte från vilket ställe som helst utan från Monki, min favoritaffär!
Kajsa Blouse, 250 kr
Bridget Backpack, 200 kr
Ina Dress, 400 kr
Hope Sunglasses, 100 kr
Palila Hat, 150 kr
Jessie Top, 150 kr
Ja, det var allt. Jag har precis sett på film med familjen och ätit fredagssnacks, det förtjänade jag efter kvällens löprunda. Nu ska jag slökolla på serier i sängen resten av kvällen, mysmys. Ha en fin kväll, puss!

Solgult.

Hejhej! idag var jag en sväng på stan och fikade med mamma, då fick jag även med mig denna fina klänningen från H&M hem!
Den är solgul med ett fint blommönster = perfekt i sommar. Puss!

The breakfast club.

Hejsan! Igår sov Hanna och Mathilda här så imorse gjorde vi en riktigt mumsig frukost.
Den bestod av ett stort fruktfat, yoghurt, juice och hembakat bröd med ost, nomnomnomnom.
Det var den godaste frukosten jag har ätit på länge och den smakade sommar ♥
Hoppas att ni också har det bra, puss!

Strawberryfields.

Godkväll, godkväll! Idag har det inte hänt någonting och det kanske är bra för jag börjar bli sjuk. BUHU, jag tror jag har feber. Jaja, slut på klagandet, idag har jag beställt något fint som kommer att landa i min brevlåda om cirka en vecka.
Det är en sådan här supersöt tröja med jordgubbar från Asos, jag längtar tills den kommer! Ha det fint puss!

Om ägg och sånt.

Hejsan! Idag är det ju påskafton och hittills så har min dag sett ut ungefär så här:
Jag började självklart min morgon med att äta ett ägg till frukost.
Sedan skulle jag försöka klä mig lite påskigt i prästkrageklänning från H&M och knallgul kofta från JC. Jag tycker faktiskt att jag lyckades ganska bra!
Och jag var ju tvungen att baka påskgodis också. Den här gången blev det Peanutbuttercups och White lemoncups. MUMS!!!
Till sist gjorde jag lite hemmaspa med havregrynsskrubb och ångbad med citron och vitsippor. Lite senare ska vi åka till skattkärr och äta påskbord och ha det mysigt. Glad påsk på er!

Lärde mig att änglar bara finns i snö.

Hejhej! Idag har jag tappat rösten, gjort So-prov och fått skrivarkramp, men trots det är jag superglad. Kan ni gissa varför? DET ÄR JU PÅSKLOV!!!
För att fira det så klädde jag mig ljust i vita strumpbyxor från Asos, tröja från Monki och blommig klänning från H&M. Jag har också fått ett litet fint plåtägg fyllt med godis, namnam! Ha en fin torsdag!

Images of broken light which dance before me like a million eyes, they call me on and on across the universe.

Hej! Idag var det näst sista dagen i skolan, för imorgon är det påsklov! WIIIE!!!! Just nu är jag glad, nyduschad och klar med pluggandet inför provet i SO, så allt är väl bra antar jag? Det har inte hänt så mycket förutom att jag har varit i skolan, slappat och saknat min kissemiss så mycket att det gör ont.
Puss på er!

I don't care if monday's blue.

Idag klär jag mig i skir, plisserad kjol från Monki och är glad över att:
♥ Det är sol ute
♥ Det har slutat snöa
♥ Jag slutade tidigt
Jag är mindre glad över att:
♦ Det är kallt
♦ Jag måste plugga religion
♦ Jag är så otroligt sötsugen
Ja, ni vet ni! Puss!

Ett litet söndagstips.

Hejhej! Igår var jag ju med Hanna och Mathilda och såg Hunger Games, och den var jättebra! Den rekommenderar jag verkligen. Idag är jag trött så det har blivit en slödag för mig, jag ska även plugga lite SO. Imorgon får vi se om jag blir lite bättre på att blogga, men så länge får ni ett litet tips på en väldigt bra serie jag har kollat på.
Den heter Switched at Birth och jag älskar den! Jag har tyvärr redan sett klart alla avsnitt och väntar nu bara på att det ska komma fler. Som man hör på namnet så handlar den om två tjejer som blev förväxlade vid sin födsel och hamnade i varandras familjer. Den är inte så värst spännande, utan mer en mysserie att kolla på. Om ni vill läsa mer om vad den handlar om eller titta på avsnitt så kan ni göra det här: http://www.tv-links.eu/tv-shows/Switched-at-Birth_25884/ Förresten så tittar jag ut genom fönstret och ser att det snöar! Hallå?! Jag trodde att våren hade kommit, vad hände med det? ARRRGGGGHHHHHH, jag blir sur! Hur som helst så ska jag fortsätta slöa och vara ledsen över snön nu, ha en fin söndagkväll!

RSS 2.0