Zebramaränger, chokladsnittar, chokladbollar, kladdkaka med hallongrädde, havreflarn ryttarkakor, kolasnittar, morotskaka, rabarber&hallonkaka med vaniljsås, chokladbiskvier och citroncupcakes.

Här kommer då alltså lite bilder från caféet! Bilderna är snodda härifrån: http://hellocountryside.blogg.se/
Maaaaaaaaassor av fika. Zebramaränger, chokladsnittar, chokladbollar, kladdkaka med hallongrädde, havreflarn ryttarkakor, kolasnittar, morotskaka, rabarber&hallonkaka med vaniljsås, chokladbiskvier och citroncupcakes. Puh, tror jag fick med allt.
Klockan nio började vi fixa iordning och caféet började vid tolv och höll på till fem. Jag och Hanna hade dekorerat kakorna med fina blommor så de såg extra smaskiga ut.
Och sist har vi Hanna och jag som sålde fika bakom bordet och var tjusiga i matchande prickiga förkläden. Vi satt därinne hela dagen så vi fick inte njuta så mycket av solen, men det var det värt för vi fick in en hel del kosing. Det var superkul med ännu ett café och det är roligt att det är så uppskattat bland gästerna, troligtvis blir det väl något i sommar också så håll ögonen öppna! Ha en fin tisdag, puss!

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Ha gärna café igen, det var jättegott:)

2012-05-31 @ 16:54:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0